bokfloden.blogg.se

2017-07-19
18:59:00

Och varje morgon blir vägen hem längre och längre, Fredrik Backman.

***Hur som helst går min del av alla royalties till Hjärnfondenen insamlingsstiftelse till förmån för forskning om hjärnans sjukdomar. Så om man ”tankar ner” boken eller vad ni ungdomar nu håller på med nuförtiden så får man väldigt gärna, om möjlighet föreligger, komplettera med en liten donation till Hjärnfonden på bankgiro 901-12 55. Om man inte har tankat ner något får man gärna göra en donation till Hjärnfonden ändå.”*** 
 
Det var citatet ovan på Fredrik Backmans instagram som fick mig att köpa boken. Egentligen hade det räckt med Fredrik Backman som författare, men just detta fick mig att inte ens fundera.
 
Jag lyssnade på Och varje morgon blir vägen hem längre och längre som ljudbok. Torsten Wahlund som uppläsare förhöjde boken ytterligare.
Det är en varm berättelse, fylld av kärlek. Samtalen mellan en pojke och hans farfar. Farfar som drabbats av demens förändras och minnena blir annorlunda, likaså samtalen.
 
Det är en fin bok. En bok att ge bort i present till rätt person, men också att köpa bara till sig själv och känna att den gör nytta i fler led än ett.
 
 
Fredrik Backmans hemsida hittar man här.
 
 
Boken finns hos Storytel, på Bokus och Adlibris.
Den går även att köpa på Bokförlaget Forums hemsida.
 
 
Kommentarer:
2017-07-19 @ 20:42:48

Den är verkligen en fin liten berättelse, det föll en hel del tårar under tiden jag läste den.

Svar: Kan rekommendera ljudboksversionen. Den gav boken extra krydda får jag för mig.
Malin

2017-08-03 @ 22:02:53
#2: Linnea

Den här är nästa på tur i min ljudboksapp.. :) Men mest längtar jag efter nästa del i hans Björnstad-serie! Jag gillar verkligen Backman!

Svar: Jag var ju inte supernöjd med Björnstad så jag är lite tveksam till den som kommer nu. Samtidigt är jag löjligt förtjust i Backman som både person och författare så jag trillar nog dit så småningom. Den KAN ju vara bättre än jag tyckte att den förra var.
Malin

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: